Рідина та пил – найголовніші вороги ноутбука.

Будь який сучасний ноутбук вирізняється своєю мобільністю та функціональністю. На ньому можна працювати практично скрізь - вдома на дивані, за столиком у кафе, в купе поїзда або салоні літака. Завдяки своїй портативності ноутбук схильний до різних механічних впливів (струсів, ударів), а також нагромадженню у корпусі пилу та попадання на нього рідини. Всі ці фактори можуть призвести до того, що ноутбук рано чи пізно вийде із ладу. Відповідно, йому буде потрібна профілактика або ремонт, виконувати який повинен лише досвідчений спеціаліст у сервісному центрі.

Ні для кого не є секретом, що вода, сік, або інша рідина, є провідником електричного струму, тому, потрапляючи всередину ноутбука, вона може сприяти виникненню множинних замикань, пошкоджуючи при цьому самі різні елементи плат. Потрапляючи на плату, що знаходиться під напругою, рідина викличе процес електролізу, тобто призведе до руйнування контактних майданчиків. Материнська плата з вбудованими в неї деталями, а також клавіатура - є найуразливішими в плані пошкодження рідиною. Тому, виконати якісний ремонт ноутбуків зможуть лише досвідчені спеціалісти нашого сервісного центру у Львові.

Ще одним головним ворогом для ноутбука є пил, який осідає всередині на всі поверхні, і з часом перетворюється в щільний шар. Це в свою чергу призводить до перегріву. Але і це ще далеко не все! Поступово пил накопичується на лопастях вентиляторів, і як результат відбувається їх розбалансування, що у значній мірі знижує ефективність роботи системи охолодження. Вчасно проведена профілактика ноутбука, а також дбайливе його використання, гарантовано позбавлять від всіх цих проблем.