Заміна лампи підсвітки монітора персонального комп'ютера

Монітори персональних комп'ютерів мають певний період служби, який зазначений в інструкції з експлуатації. Найчастіше він становить 15-20 тисяч годин, після чого необхідно замінити лампу підсвітки монітора. Про необхідність заміни свідчать:  зміна кольору підсвічування з "холодного" білого на "теплий" жовтий, потім рожевий і перед самим виходом з ладу на червоний; періодичне миготіння підсвітки (мимовільне або при зміні кута нахилу матриці); може повністю зникнути підсвітка, але зображення, якщо добре придивитися, буде видно на чорному фоні.

Заміна лампи підсвітки матриці монітора не настільки дорого коштує, щоб приступати до неї самостійно. Слід розуміти, що один невірний рух може привести до виходу з ладу матриці монітора, яка коштує значно більше і провести її заміну набагато складніше. Наш сервісний центр допоможе усунути подібні проблеми.
У тому випадку, коли на Вашому моніторі спостерігається одна з вище перерахованих проблем, слід негайно викликати кваліфікованого майстра з ремонту комп'ютерів. Оскільки, якщо на лампу підсвітки, що вийшла з ладу, продовжувати подавати напругу, то вона може лопнути і серйозно пошкодити матрицю, вивести з ладу інвертор, заміна якого є складною процедурою або прикипіти до світлофільтрів через значний перегрів.
Краще відразу звернутися до наших фахівців, які зуміють точно визначити несправність, завдяки своєму досвіду вирішення подібних питань. Заміна ламп підсвітки монітора нашим сервісним центром виконується в найкоротший можливий термін.