Заміна лампи підсвітки ноутбука якісно і професійно

Лампа підсвітки - це одна з найважливіших деталей монітору комп'ютера, що знаходиться в світлорефлекційному контейнері всередині рідкокристалічного екрана. Вона приклеєна до відбивачів дисплею і спеціальних фільтрів, що заломлюють світло, і є невід'ємною частиною матриці. Червоний фон екрану, зображення в рожевих тонах або тьмяне зображення по краях матриці говорить про те, що прийшов час, замінити лампу підсвітки. Термін служби катодної флуоресцентної лампи (CCFL) в середньому становить 15 000 годин. У процесі старіння лампи вигоряє покриття катодів, які забезпечують рівномірне і стабільне світіння.

Причиною поломки лампи підсвітки матриці може бути: перегоряння, вона може лопнути чи замикати на корпус. При значному вигорянні катодів, лампа сильно перегрівається, зростає споживання струму, в результаті чого може згоріти інвертор або лопнути лампа підсвітки. Добре якщо спрацює захист і просто відключиться підсвітка. Якщо лампа перегоріла і лопнула, то необхідна тільки заміна лампи підсвітки матриці ноутбука. Процес досить довгий і складний, через необхідність розбору та збору самої матриці.

Заміна лампи підсвітки матриці не просте завдання навіть для досвідчених майстрів. При демонтажі лампи можна пошкодити укладку або самі фільтри, а також шлейфи дешифратора. Нашим сервісним центром буде виконана кваліфікована заміна ламп підсвітки ноутбука, адже основою в нашій роботі є індивідуальний підхід до кожного клієнта і якісно виконана робота.