Заміна модуля або сенсора смартфону.

Сьогодні важко себе уявити без смартфону чи планшету. Однією з найважливіших частиною сучасного смартфону є дисплейний модуль. По суті це дисплей, сенсор та захисне скло в єдиному компоненті. Саме якість та розмір дисплея є одним з вирішальних факторів при виборі тієї чи іншої моделі. Адже чим вищими є ці показники, тим приємніше та комфортніше його використовувати.

Оскільки екран займає половину всього смартфону, саме він є найбільш уразливою його частиною. Доволі часто з ним може щось статися, тому необхідна заміна модуля або сенсора смартфону. Велика кількість моделей з екранами, де захисне скло, тачскрін та дисплей - це одне ціле і називається «дисплейний модуль». Для таких екранів використовуються найкращі матеріали, однак вони також схильні до різних негативних впливів, що веде до пошкодження дисплея. Існують смартфони, в котрих при пошкодженні екрану є можливість заміни лише сенсорного скла, якщо дисплей у робочому стані.

Заміна скла або сенсора на смартфоні не завжди можлива або економічно невигідна. У таких випадках проводиться заміна дисплейного модуля, як єдиної запчастини мобільного телефону. У нашому сервісному центрі заміна модуля або сенсора смартфону буде виконана на високому професійному рівні.

Заміна дисплейного модуля буде необхідною, якщо ваш смартфон:

  • механічно пошкоджений;

  • залитий будь якою рідиною чи втоплений в воді;

  • якщо на екрані з”явилися горизонтальні чи вертикальні смужки;

  • якщо немає зображення, однак екран підсвічується білим, синім або чорним кольором.

Такі гаджети, як смартфони ми носимо у кишенях, сумках, рюкзаках, причому разом з іншими предметами, наприклад, ключами. Саме тому причиною того, що дисплей не працює, можна вважати механічне пошкодження екрана. Екрани сучасних смартфонів є досить великими, водночас тендітними та делікатними, тому відноситися до них треба максимально дбайливо.

Заміна дисплейного модуля не вважається найскладнішим процесом в ремонті смартфонів, однак вимагає акуратності, навичок та наявності необхідних інструментів. Виконувати заміну дисплейного модуля чи заміну сенсорного скла самостійно не рекомендується, оскільки даний процес включає розбирання смартфону, вилучення старого модуля. На даному етапі вкрай важливо не пошкодити системну плату та шлейф. Після від'єднання несправного модуля, встановлюється новий, а після повного складання, смартфон в обов”язковому порядку тестується на правильність роботи.

Якщо смартфон залили рідиною, проблеми в роботі можуть з'явитися одразу або через деякий час. Дисплей може взагалі не працювати, або працювати некоректно. З часом рідина почне окислювати і пошкоджувати шлейф дисплейного модуля. Оскільки окремо він не змінюється, тому необхідно буде повністю міняти дисплейний модуль. Звернувшись у наш сервісний центр ми допоможемо Вам у вирішенні всіх цих питань.