Заміна сенсора на планшеті

Коли сенсор на планшеті виходить з ладу - це, звичайно неприємність. Але не все так безнадійно, і цю проблему можна усунути. Велику роль відіграють причини виходу з ладу сенсора. Такими можуть бути: механічні пошкодження, порушення резистивного шару під час експлуатації, проникнення рідини. Для усунення несправності, в більшості випадків, необхідна заміна сенсора планшета. Основними симптомами поломки сенсора є тріщини і подряпини, поява плям в результаті попадання вологи. Порушення роботи сенсора може бути пов'язане також з перебоями в програмній частині планшета. У будь-якому випадку краще звертатися до спеціалістів нашого сервісного центру. 

Часто буває, що в процесі установки сенсора виникає необхідність калібрування екрану або перезавантаження апарату. Як правило, на планшетних комп'ютерах сенсори встановлюються окремо від дисплея, але буває, коли дисплей і сенсор утворюють нероздільну частину (модуль). Таким чином, ремонт можна здійснювати двома способами: заміною цілого модуля або заміна сенсора. Для цього необхідно точно знати маркування сенсора і модель планшета. Поломка сенсора на смартфоні також є частою проблемою. Смартфон з сенсорним екраном - дуже зручний і функціональний пристрій. Але чим складніший гаджет, тим більша ймовірність його пошкодження. Тачскрін (сенсорний екран) - «ахіллесова п'ята» сучасних смартфонів, адже на цю деталь постійно відбувається механічний вплив. Крихке скло легко можна розчавити, розбити чи залити. Сенсорні екрани, які не спрацьовують або розбиті, поремонтувати неможливо! Заміна сенсора або сенсорного скла необхідна якщо: на ньому є одна або декілька тріщин, тачскрін перестав реагувати на торкання або реагує на них, як йому заманеться, смартфон зависає під час калібрування тачскріна. Нашим сервісним центром буде виконана заміна сенсора на смартфоні незалежно від його моделі і складності поломки. Нашими фахівцями буде виконана заміна сенсора на планшеті в найбільш можливий короткий термін, якісно і недорого.

Сенсор має кілька активних шарів, і якщо хоча б один з них пошкоджений, тачскрін перестає працювати. Якщо сенсор не працює, не намагайтеся полагодити смартфон самостійно, щоб після такого ремонту не довелося купувати новий. Заміна сенсора смартфона повинна проводитись в майстерні, з використанням якісних комплектуючих.