Заправка картриджів лазерних принтерів

Заправка картриджів лазерних принтерів - це процес, котрий зазвичай включає розбирання, чищення, заповнення тонером, збирання та подальше тестування пристрою. Деталі лазерного картриджу можуть зноситися, якщо він без профілактики вже заправлявся декілька разів. Якщо, принтер друкує з дефектами, такими як чорні крапки і смуги, сірий фон або повтори зображення, необхідним стане реставрація картриджа, яка включає заміну старих зношених комплектуючих лазерного картриджа на нові. Після проведення такої процедури, лазерний принтер почне друкувати без дефектів.

Кожен користувач повинен бути обізнаний в тому, що заправка картриджів - це складний і відповідальний захід, самостійне проведення якого може призвести до всіляких неприємностей. Багато користувачів, що мали колись струменеві принтери і заправляли їх самостійно, наївно вважають, що заправка картриджів лазерних принтерів анітрохи не складніше. Більш того, по всій логіці заправка повинна бути навіть простіше, адже в даному випадку в процесі не фігурує рідина, котру можна розлити, а розсипаний тонер завжди можна змести назад в купку і засипати в ємність. Як би не так!

Як вже було згадано вище, тонер - це надзвичайно дрібно дисперсний порошок, скажімо, як пудра, тільки чорний і ще дрібніший. Як показує практика, самостійна заправка картриджів супроводжується розсипанням тонера, а це справжня катастрофа локального масштабу. Тому, якщо ви хоч на пів сантиметра оступитеся, заправляючи картридж для свого лазерного принтера, будьте впевнені - ви будете забезпечені довгим і трудомістким прибиранням, зчищаючи і змиваючи тонер з килимів, меблів, свого одягу і власне із себе. Це гарантія того, що в наступного разу, заправку лазерного картриджа у Львові ви доручите нашим майстрам. Як наслідок, ви отримаєте відмінну якість друку, адже саме цього ми і прагнемо.